Tryk af foldere online

Skal du bruge tryk af foldere online online? Så er du kommet til rette sted. Lasertryk.dk er online leverandør af trykkerimaterialer og reklameprodukter til alle typer virksomheder og forbrugere. Virksomheden blev stiftet i 1999 og er i dag Skandinaviens største digitaltrykkeri og fem gange kåret til Gazelle af Dagbladet Børsen. Tryksager har aldrig været billigere.

Hos LaserTryk.dk holder vi hvad vi lover. Og vi sætter handling bag ordene med disse tre garantier:

  • Vi garanterer at du altid vil finde laveste pris på tryk af foldere online hos oss. Vores priser er inkl. opstart, efterbehandling og tryk. Støder du - mod forventning - på en lavere pris på tryk af foldere online hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.
  • Vi har leveringsgaranti og afsender tryk af foldere online til tiden - ellers får du tryksagen gratis.
  • Vi garanterer for kvaliteten på tryk af foldere online. Har du modtaget en tryksag du ikke er tilfreds med kan du returnere den.

Klar til at bestille tryk af foldere online? Sådan gør du:

  1. Du bestiller ved at klikke på en pris nedenfor
  2. Tryk derefter Bestil denne tryksag
  3. Sådan! Produktet vil blive sendt til dig i løbet af få dage

Du kan altid kontakte LaserTryk.dk, såfremt du har spørgsmål om tryk af foldere online eller ønsker at afgive ordre. Klik her for at kontakte os. Vi sidder klar døgnet rundt og du får bl.a. din egen faste tryksagsrådgiver. Mails besvares altid inden for 24 timer – og ofte hurtigere.

Bestil nu

Tryksager har aldrig været billigere!